Wie zijn wij

ton profielfoto

Ik ben Ton Nieuwenhuijsen,  eigenaar van BE4YOU Rijschool, getrouwd met Jose(die o.a. bekend is als overblijfjuffrouw bij basisschool “De Baanbreker” te Zoetermeer)
Onze hobby's zijn lopen met onze Ierse Setters Brownie en Max en daarnaast ben ik ook duikinstructeur bij Lima Scabra in Zoetermeer
We hebben een schat van een dochter "Wendy", en zijn gezegend met onze kleindochter "Luna" en kleinzoon "Thomas"

Na diverse jaren  eigenaar te zijn geweest van diverse garagebedrijven in ’s-Gravenhage, Rijswijk en Zoetermeer, hebben wij de beslissing genomen om per augustus 2005 te starten met een cursus rij-instructeur. In juli 2006 heb ik het diploma rijinstructeur B behaald.

Omdat het behalen van dit diploma meer tijd vergde dan men zou verwachten, heb ik gelijktijdig ook nog een aanvullende cursus gedaan voor RIS instructeur, hetgeen inhoud dat de Rijopleiding In Stappen plaats vindt.

Mijn manier van lesgeven stem ik exact af op het type leerling dat ik in de auto krijg. Inmiddels hebben we ook nog de certivicaten behaald voor Faalangst Instructeur, Lerend Leren en Autisme en Autorijden. Elke leerling krijgt bij ons hierdoor een persoonlijke en intensieve begeleiding en wel op de meest effectieve en plezierige manier. Wij pakken uw rijopleiding serieus aan, vooral door onze betrokkenheid en inzet, helpen wij u snel en veilig aan het beoogde rijbewijs.

Dat we hierbij gebruik maken van jonge auto’s, waarbij veiligheid, overzicht en wendbaarheid voorop staan, mag duidelijk zijn.

U bent van harte welkom!

Ons adres:
Kramerplan 51
2728DL  Zoetermeer

Hier kunt u vrijblijvend informatie ontvangen over alles wat met de rijschool en rijopleiding te maken heeft.

Telefonisch kan natuurlijk ook:

Telefoon; +31(0)79 593 74 71 
Mobiel   ; +31(0)6 21 56 2553
E-mail   ; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.